Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

MadCat Tight-S Shallow 12 cm 65 gram Wobbler

179 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Färg: Rudd
Längd/Vikt: 12 cm / 65 gram
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Tight-S Shallow 12 cm 65 gram Wobbler

Madcat Tight-S Shallow 12 cm 65 gram är i grunden ett malbete för europeiska marknaden, men diggar formen och utseendet och ser stor potential för den svenska predatormarknaden. Fiska hem Tight S i hög hastighet med spinnstopp.

MadCat är precis som det låter ett märke som riktar sog mot malfiske. Malen är en storväxt predator som finns stort sett hela Europa. Dess dåliga syn gör att den jagar mycket med hörsel och känsel, därav används det mycket rassel och skrammel till de flesta malbeten.

Tight S är ett litet men grovt bete som är sprängfylld med rassel, den flyter högt och mycket som gör att denna bör fiskas hem grunt eller högt i vattnet över gräs eller vegetation. Här ser vi en grym potential att fiska detta malbete till de svenska predatorerna men framför allt gädda.

Krokarna är i överkant till lite grova så den som är kräsen kan med fördel byta till någåt lite nättare även om storleken kan vara samma. 

Tight S finns också som en djupgående variant för den som vill ner lite extra, denna kommersannolikt att fungera fint till göstrollingen med.

Färg: Rudd
Längd/Vikt: 12 cm / 65 gram

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.