Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Daiwa 20 Saltiga (G)

13 789 SEK

Ej i Lager. Beställningsvara
Rullstorlek: 10000H
Artikelnr:

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

20 Saltiga (G)

Daiwa 20 Saltiga är en högpresterande spinningrulle som har blivit en favorit bland entusiastiska havsfiskare över hela världen. Den är en del av Daiwas omtyckta Saltiga-serie och erbjuder exceptionell prestanda och hållbarhet i tuffa fiskeförhållanden.

Med en konstruktion som är utformad för att möta kraven från saltvattenfiske, har Daiwa 20 Saltiga en robust och slitstark kropp tillverkad av magnesium, vilket ger lättvikt och samtidigt hög styrka och korrosionsbeständighet. Den är utrustad med Daiwas Magsealed-teknologi som använder magnetiserade oljor för att förhindra inträngning av vatten och partiklar i rullens känsliga delar, vilket gör den extremt pålitlig och hållbar över tid.

Rullen har ett välbalanserat och kraftfullt utväxlingssystem som ger smidig och jämn linupplindning även under enormt motstånd från stora fiskar. Daiwa 20 Saltiga är utrustad med kvalitetskomponenter såsom ett precisionsskurna drev och en stark aluminiumvev för att hantera tunga belastningar utan att kompromissa med prestanda.

Det har också en exceptionell bromssystem som ger exakt justering för att möta olika fiskeförhållanden och fiskarter. Det ger en imponerande bromskraft för att hantera kampen mot kraftiga och snabba fiskar samtidigt som det ger en smidig och kontrollerbar känsla för att undvika linbrott.

Daiwa 20 Saltiga är känd för sin pålitlighet, hållbarhet och högpresterande egenskaper som gör den till ett oumbärligt verktyg för seriösa saltvattenfiskare som strävar efter att hantera utmanande fiskeäventyr med tillförsikt och framgång.

Rullstorlek: 10000H

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.