Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Guideline 4 Cast+ Fluglina

REA

719 SEK

-20% 899 SEK
Ej i Lager. Beställningsvara
Spö-Klass: #4
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

4 Cast+ Fluglina

4 Cast är en riktig klassiker bland Guidelines WF-linor, och vår bästsäljare genom åren. Denna nya generation som vi kallar 4Cast+ WF har förbättrats med små justeringar i taperingen, smalare diameter i klumpen samt något tjockare handling- och skjutlina. Ändringar som gör linan mer anpassningsbar till den linlängd du vill bära utanför spötspetsen under dina luftkast och ännu bättre balanserad överrullningen vid långa kast. När du kastar 4 Cast+ kommer du att märka den fint balanserade viktfördelningen genom hela klumpen och ända ut i spetsen.

Linan har en relativt kort front-tapering som belastar ditt spö fint även med en begränsad mängd lina utanför spötspetsen. Superb linkontroll och något fördröjd överrullning för både långa kast och exakta presentationer på kortare distans. Detta är ett bra val för flugfiskaren som vill ha en allround-lina som presterar lika bra med både överhands- och speykast till ett rimligt pris.

4 Cast+ WF är byggd på en flätad multifilament-kärna. Det finns små, fabrikstillverkade svetsade öglor i den främre och bakre delen av linan och en laser-ID märkning nära spetsen. Både kartongen och spolen är miljövänliga och återvinningsbara. 4 Cast+ finns från WF4F till WF8F och färgen är Bright Olive/Cool Grey.

Spö-Klass: #4

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.