Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Guideline Coastal SH 2.0 Slow Intermediate Fluglina

REA

719 SEK

-20% 899 SEK
Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Modell: WF5
Artikelnr:

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Coastal SH 2.0 Slow Intermediate Fluglina

Guideline Coastal 2.0 SH är baserade på våra populära Coastal WF Evolve flugolinor både när det gäller design och tapering. Detta är allsidiga och effektiva skjutklumpar som passar lika bra på kusten som i sjöar och andra stilla vatten.

#4/5, 12 gram, 185 grains
#5/6, 14 gram, 216 grains
#6, 16 gram, 247 grains
#7, 18 gram, 277 grains
#8, 20 gram, 308 grainsAvancerade och effektiva shooting heads/skjutklumpar för både sjö- och kustfiske. Den balanserade, medellånga klumpen ger goda kastlängder med lätthet, samtidigt som den bibehålls en kontrollerad överrullning. Den har en komplex tapering med ett “Power-Boost” -område i främre delen, strax före fronttaperingen. Detta hjälper till att bibehålla moment och fart i loopen även i svåra vindförhållanden. Du kommer också att märka en mycket förbättrad "sidostabilitet" som driver linan mer exakt mot målet i tuff sidvind.

 

Denna lina passar medelgoda till skickliga flugfiskare som fiskar från en båt eller vadar. En transparent främre del på klumpen gör linan diskret att använda, och en blek färgton i bakänden identifierar de olika densiteterna och skiljer dem från varandra. Det sitter små, starka, fabrikstillverkade öglor i både fram- och bakänden av klumpen, och i den bakre delen finner vi även en ID-märking där klass och densitet framgår. Coastal 2.0 skjutklumpar är byggda på vår DC (Direct Contact) kärna som endast töjer sig 6% i längdled och gör det extremt lätt att känna försiktiga hugg och att kroka fisken effektivt. Jämför man med vanliga kärnor kan de töja sig upp till 20%.

 

Beroende på ditt val av skjutlina kan du optimera prestandan för din Coastal 2.0 skjutklump för en given situation. Att använda en tjockare skjutlina som vår TSL .031 ”eller Compline II 42lbs kommer att resultera i en snabbare, kraftfullare överrullning samt kortare kast när du vadar. Detta kan vara fördelaktigt i hård blåst för att få tafsen att rulla över och sträcka i motvind. Detta är också ofta ett bra val för att säkerställa att du får en mer balanserad och fördröjd överrullning av klumpen när du fiskar från en båt eller använder linkorg.  Där kan för lite friktion i skjutlinan leda till instabil linbåge och sämre sträckning av tafsen, särskilt i motvind. Alternativt, när du vadar, kan du välja en Guideline Compline II 35 lbs skjutlin i kombination med en linkorg för maximal distans. Andra bra val, särskilt när du vadar och inte använder linkorg, är våra ULS .027 ”/ 0,68 mm eller TSL 2.0 DC .028” / 0,71 mm flytande skjutlinor med coating. Båda har vår DC-kärna för maximal känslighet och krokningsförmåga.

  • Fronttapering med “Power-Boost” ger balanserad överrullning och långa kast.
  • Diskret genomskinlig front för skygg fisk i klart vatten.
  • Low Stretch DC-kärna för maximal huggdetektion.
  • Små och starka fabrikstillverkade öglor fram och bak.
  • ID-print i bakänden för enkel identifiering.
  • PVC-fri coating.
Modell: WF5

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.