Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Berkley/ABU Combo URBN Baitcast Finesse 7' Max X och Lina Spinnset

REA

1 599 SEK

-20% 1 995 SEK
Ej i Lager. Beställningsvara
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Combo URBN Baitcast Finesse 7' Max X och Lina Spinnset

Vi har tagit fram ett speciellt combo för att vi känner att detta är ett fiskeutrustning som vi gärna säljer och att kunden verkligen får sjysta grejer för riktigt bra pengar. Oavsett om man väljer det som första spinnsett eller och man önskar ett till med speciella egenskaper.

Combo Berkley URBN Baitcast Finess 7 fot, ABU Max X och Lina

Berkley nya Serie URBN speglar på den trend som går genom egentligen hela världen men framför allt Europa samt USA.

URBN är förkortningen på urban som är urbaniseringen, helt enkelt att man tar fisket in till standen, ett annat uttryck är cityfiske. Hela trenden innefattar allt inom fiske med kläder, väskor, beten allt inspirerat och fraktaget för att smidigt kunna fiska inne i städerna bland spårvagnar och bussar. Ofta kan dessa platser med åar och sjöar i städer va väldigt gynnsama platser för fiskarna att upphålla sig i. Bryggor, broar, båtar och annat är perfekta platser som kan agera skydd mot faror.

Spö URBN Baitcast Finess 7 fot med kastvikter från 7-24 gram är ett spö som har en väldigt nätt känsla som har en relativt medium snabb aktion och lämpar sig perfekt för att jigga hem gummibeten men även kastar bra med spinnare, vobbler och andra hårdbeten.

Max X lågprofilrullen som både utrustningmässigt och utseende lockar till detta grymma combo. Som uppföljare på den riktigt populära black max serien kommer även Max X tas väl emot.

Spiderwire Smooth 8 Flätlina är tillverkad av åtta tättvävda trådar med en mikrocoating som håller ihop, skyddar och gör linan rund och slät. Resultatet blir en riktigt stum lina med extremt hög hållbarhet, fantastiska kastegenskaper och nötningstålighet utöver det vanliga. Linan har vi spolat på redan och vi valde modell 0,15mm som en rimlig tjocklek till utrustningen.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.