Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Kimple Kimple båtar

19 900 SEK

Ej i Lager. Beställningsvara
Storlek: 330
Artikelnr:

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Kimple båtar

Kimple är lätta smidiga båtar byggda i aluminium.

Kimple båtarna i Angler serien är lätt och smidiga men även stabilta för dina aktiviteter, välj mellan 3 olika modeller.

LITEN, LÄTT OCH FÖRBLUFFANDE STABIL ALUMINIUMBÅT

330 Angler är Kimples minsta och lättaste aluminiumbåt. Perfekt för det rörliga fisket och fritid. En bred och platt botten gör båten stadig och grundgående. Med en vikt om bara 45 kg samt två rejäla handtag i fören och två i aktern är båten otroligt lätt att bära. Du lyfter lätt upp den på takräcket när du vill flytta den till ny plats. Denna aluminiumbåt är lika lätt att hantera som en kanot, men rymligare och stadigare.

Båten har isolerande dynor på tofterna samt halkskyddat golv. Det är bara att bära ner båten till sjön och ge sig ut på vattnet.

330 ANGLER – MOTORBÅT FÖR LUGNA VATTEN

Montera en 2,5 hk bensinmotor eller ex. Impulse elmotor på 330 Angler så får du en rolig båt för mindre och lugnare vattendrag.

ÅROR INGÅR NÄR NU KÖPER BÅTEN

330 Angler levereras med åror av tålig aluminium och komposit, årtullar av aluminium. Osänkbar. Flyter vattenfylld med max last.

ÄNNU BREDARE OCH STABILARE VERSION AV POPULÄRA 330 ANGLER

Kimple 330 Angler Wide är en lätt, stabil och pålitlig båt i ett litet format. Perfekt för det rörliga fisket och fritid. En riktigt bred och platt botten gör båten stadig och grundgående. Med en vikt om bara 55 kg samt två rejäla handtag i fören och två i aktern är båten även lätt att bära. Du lyfter utan problem upp den på takräcket när du vill flytta den till ny plats.

Den har isolerande dynor på tofterna samt halkskyddat golv. Det är bara att bära ner båten till sjön och ge sig ut på vattnet.

330 ANGLER WIDE – MOTORBÅT FÖR LUGNA VATTEN

Montera en 2,5 hk bensinmotor eller en elmotor på 330 Angler Wide så får du en rolig båt för mindre och lugnare vattendrag.

ÅROR INGÅR NÄR NU KÖPER BÅTEN

330 Angler Wide levereras med åror av tålig aluminium och komposit, årtullar av aluminium. Osänkbar. Flyter vattenfylld med max last.

Kimple 370 ANGLER WIDE är kimples största modell i Angler serien. Längre bredare och rymligare

370 Angler Wide är rymlig och fantastiskt stabil, den är dessutom mycket lätt att hantera. Perfekt för det rörliga fisket, jakt och fritid.

Med en vikt om bara 65 kg samt två rejäla handtag i fören och två i aktern är båten även lätt att bära. Du lyfter upp den på takräcket när du vill flytta den till ny plats.

370 ANGLER WIDE – FLEXIBEL OCH TRYGG

Montera en 5-6 hk motor eller en elmotor på 370 Angler Wide så får du en rolig båt för mindre och lugnare vattendrag.

KOMPLETT LEVERANS MED PRAKTISKA TILLBEHÖR

370 Angler Wide levereras med åror av tålig aluminium och komposit, årtullar av aluminium, isolerande dynor på tofterna samt halkskyddat golv. Det är bara att bära ner båten till sjön och ge sig ut på vattnet. Osänkbar. Flyter vattenfylld med max last.

Storlek: 330

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.