Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Växla till startsidan
Växla till startsidan

SBL Lithium Batteri 12V 100 Ah Bluetooth

9 495 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Storlek: 100ah

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Lithium Batteri 12V 100 Ah Bluetooth

SBL Lithium Batteri 12V 100 Ah Bluetooth

Lithium batterier som vi specifikt tar hem till våra elmotorer och ekolod. Tillsammans med Svenska Batterilagret så har vi möjligheten att sälja nya riktigt bra batterier i litium. Den lätta vikten och möjligheten för batteriet att hålla full kraft tills batteriet är slut. Med den möjligheten så kan du vara ute längre samt använda din elektronik på ett bättre sätt.

Lithiumbatteri SBL 100 Ah 12V är ett nytt litiumjärnfosfat (LiFePO4) batteri utvecklat av och för den nordiska marknaden. Med tanke på vi har ett kallare klimat som påverkar batterierna. SBL batterierna har högkvalitativa litiumceller och inbyggd BMS. BMS är ett batterihanteringssystem för LiFePO4 och smarta batterier det är till för att skydda batteriet. Det är särskilt utformat för 12 V-system och övervakar och skyddar varje enskild battericell i batteriet och kopplar bort växelströmsgeneratorn, laddningskällan eller DC-belastningar vid låg eller hög batterispänning eller överhettning av cellerna.

Bluetooth i batteriet möjliggör att du kan följa ditt batteriets cykler hela tiden, och därmed veta om det behövs laddas eller hur mycket kapacitet du använt. Du ladda hem appen SBL Connect och ser du synliga batterier i din närhet.

Heat Funktionen som nu finns i 80Ah, 100Ah samt 150Ah kräver batteriet för att du kan använda batteriet mellan -20°C och +60°C. Om Litium batterier saknar heat funktion så rekommenderar man inte att vare sig använda eller ladda ditt batteri i minusgrader.

(Detta batteri innehåller inte Heat funktionen.)

Med ditt Litiumbatteri så har du upp till 3000 laddcykler på ditt batteri.

  • 100Ah lithium
  • 278*175*188mm
  • Vikt. 10,1kg
  • Bluetooth
  • BMS 80A
  • LFP-12V100AHBL-1

För att ladda upp dina litium batterier kräver det att du har en bra laddare som laddare dessa batterier på dessa sätt. Victron heter en modell som vi gärna säljer, som också är fullt kapabel att fulladda din batterier och se till alla celler laddas lika.

Storlek: 100ah

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.