Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

SBL Lithium Batteri 12V 80 Ah Bluetooth

REA

6 495 SEK

-7% 6 995 SEK
Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: 80ah
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Lithium Batteri 12V 80 Ah Bluetooth

Obs!! Bilden visar 75Ah men denna modellen har uppgraderats till 80ah.

SBL Lithium Batteri 12V 80 Ah Bluetooth

Lithium batterier som vi specifikt tar hem till våra elmotorer och ekolod. Tillsammas med Svenska Batterilagret så har vi möjligheten att sälja nya riktigt bra batterier i lithium.
Den lätta vikten och möjligheten för batteriet att hålla full kraft tills batteriet är slut. Med den möjligheten så kan du vara ute längre samt använda din elektronik på ett bättre sätt.

Lithiumbatteri SBL 80 Ah 12V är ett nytt litiumjärnfosfat (LiFePO4) batteri utvecklat av och för den nordiska markaden. Med tanke på vi har ett kallare klimat som påverkar batterierna.
SBL batterierna har högkvalitativa lithiumceller och inbyggd BMS. BMS är ett batterihanteringssystem för LiFePO4 och smarta batterier det är till för att skydda batteriet. Det är särskilt utformat för 12 V-system och övervakar och skyddar varje enskild battericell i batteriet och kopplar bort växelströmsgeneratorn, laddningskällan eller DC-belastningar vid låg eller hög batterispänning eller överhettning av cellerna.

Bluetooth i batteriet möjliggör att du kan följa ditt batteries cykler hela tiden, och därmed veta om det behövs laddas eller hur mycket kapacitet du använt. Du ladda hem appen SBL Connect och ser du synliga batterier i din närhet.

Heat Funktionen som nu finns i 80ah, 100ah samt 150ah kräver batteriet för att du kan använda batteriet ner till -20grader eller +60grader. Om Lithium batterier saknar heat funktion så rekommenderar man inte att vare sig använda eller ladda ditt batteri i minusgrader.


Med ditt Lithiumbatteri så har du upp till 2000 laddcykler på ditt batteri.


  • 80Ah lithium
  • 260*168*209mm
  • Vikt. 9,1kg
  • Bluetooth
  • BMS 80A
  • LFP12V75AHBL


    För att ladda upp dina lithium batterier kräver det att du har en bra laddare som laddare dessa batterier på dessa sätt. Victron heter en modell som vi gärna säljer, som också är fullt kapabel att fulladda din batterier och se till alla celler laddas lika.
Storlek: 80ah

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.