Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

SBL Lithium Batteri 24V 50 Ah Bluetooth Heat

REA

8 895 SEK

-15% 10 495 SEK
Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: 50ah
Artikelnr:

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Lithium Batteri 24V 50 Ah Bluetooth Heat

Obs!! Bilden är fel och visar 12v 100ah, nya och rätt bilder kommer snart.

SBL Lithium Batteri 24V 50 Ah Bluetooth Heat

SBL batterierna i Lithium har snabbt blivit väldigt populära då nöjda kunder tillsammans som priserna börjar komma ner till mer och mer rimliga nivåer för köparna.

Serien med SBL Lithium har endast funnits i 12v tills nu är 24v 50ah kommer, 100 samt 150ah förväntas komma in under sommaren.

Lithium batterier som vi specifikt tar hem till våra elmotorer och ekolod. Tillsammas med Svenska Batterilagret så har vi möjligheten att sälja nya riktigt bra batterier i lithium.
Den lätta vikten och möjligheten för batteriet att hålla full kraft tills batteriet är slut. Med den möjligheten så kan du vara ute längre samt använda och övervaka din elektronik på ett mycket bättre sätt.

Lithiumbatteri SBL 50 Ah 24V är ett nytt litiumjärnfosfat (LiFePO4) batteri utvecklat av och för den nordiska markaden. Med tanke på vi har ett kallare klimat som påverkar batterierna.
SBL batterierna har högkvalitativa lithiumceller och inbyggd BMS. BMS är ett batterihanteringssystem för LiFePO4 och smarta batterier det är till för att skydda batteriet. Det är särskilt utformat för 24 V-system och övervakar och skyddar varje enskild battericell i batteriet och kopplar bort växelströmsgeneratorn, laddningskällan eller DC-belastningar vid låg eller hög batterispänning eller överhettning av cellerna.

Bluetooth i batteriet möjliggör att du kan följa ditt batteries cykler hela tiden, och därmed veta om det behövs laddas eller hur mycket kapacitet du använt. Du ladda hem appen "SBL Connect" och då får du möjligheten att se synliga batterier i din närhet.

Heat Funktionen som nu finns i 50ah 80ah, 100ah samt 150ah kräver batteriet för att du kan använda batteriet ner till -20grader eller +60grader. Om Lithium batterier saknar heat funktion så rekommenderar man inte att vare sig använda eller ladda ditt batteri i minusgrader.


Med ditt Lithiumbatteri så har du upp till 3000 laddcykler på ditt batteri.

  • Vikt: 11,3kg
  • 50Ah
  • LFP-24V50AHBLH
  • 345*190*245mm
  • Bluetooth
  • Heat funktion
  • Kan serie eller parallell kopplas (max 2st) ej i combo
  • IP65

För att ladda upp dina lithium batterier kräver det att du har en bra laddare som laddare dessa batterier på dessa sätt. Victron heter en modell som vi gärna säljer, som också är fullt kapabel att fulladda din batterier och se till alla celler laddas lika.

Storlek: 50ah

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.