Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Guideline LPX Coastal 9,3fot Flugspö

4 850 SEK

Ej i Lager. Beställningsvara
Spö-Klass: #7
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

LPX Coastal 9,3fot Flugspö

Guideline LPX Coastal 9,3 fot

Den nya LPX Coastal serien är resultatet av tre års intensiv forskning och detektivarbete för att hitta de bästa tillgängliga lösningarna för både prestanda och en "grönare" teknik i varje enskild komponent och del av spöt.

Den avancerade uppläggningen av kolfiberduken i dessa spön består av C.A.P-teknik (Complex Axial Pattern) tillsammans med en enkelriktad grafitstruktur för maximal styrka och låg vikt. Envägs grafitduk (prepreg) har en typ av grafitstruktur som är non-woven där alla fibrer löper i en enda, parallell riktning för maximal styrka.

9'3" klass 5 och klass 6: De perfekta verktygen för användning lugna dagar på kusten eller i skyddade vikar där du behöver presentera små räkor och andra mindre flugor till skygg kryssande havsöring.

Spöna har en kvick och responsiv aktion som sätter smala, fina linbågar men som ändå klarar av tunnare spetsar tack vare sin känsliga och välbalanserade topp.

C.A.P M4.0 Technology (Complex Axial Pattern) med olika lager 40T och 36T material i varierande vinklar. Miljövänlig polypropylen krympslang runt klingan när den produceras.

Oslipade klingor som ej ger skadligt slipdamm och andra restprodukter.

Super Grade korkhandtag för god hållbarhet under lång tid.

Buttar och främre del på handtagen förstärkta med formamidefria EVA-inlägg. Miljövänlig, low-VOC epoxy både på lindningar och klinga.

Linförare helt i titanium med superlätta inlägg av Zirconia. 

Spöfodral i återvunnen polyester tillverkat av REPREVE. Spötub med liten diameter, 50 mm, tillverkad av polypropylene. Tuberna stängs med de nya YKK NATULON dragkedjorna som är tillverkade av 89% kemiskt återvunnen polyester. Ingen skyddsplast på korkhandtagen.

Alla LPX Coastal är 4-delade för enkel transport.

Spö-Klass: #7

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.