Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Ghost Paravan Supra Cruz V2, 1 par Medium

699 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Paravan Supra Cruz V2, 1 par Medium

Paravan Ghost Supra Cruz V2, 1 par Medium

Paravan Ghost Supra Cruz V2 är lätta och drar otroligt bra!

Efter att ha trollat i många år och testat de flesta paravanerna både efter lax i större vågor och efter gädda med stora beten är vi helt övertygade att det är Ghost Supra Cruz som är paravanen du skall välja om du vill ha det bästa.

Vi säljer dem som hela par till ett riktigt bra pris!

Från 2023 så ändras modellen med kölvikt av återvunnen volframkarbid/rostfritt stål. Dock samma vikt och balans.

SupraCruzV2 är konstruerad för trolling i höga farter, hög sjö, stora beten och långa linsläpp, där varje snitt, skärning, detalj optimerats för funktion, hållbarhet och låg vikt. SupraCruzV2 är lättfiskad och pålitlig även i hårt väder utan att  vara ryckig eller hoppig.  SupraCruzV2 är dessutom väldigt bekväm att veva in och drilla fisk med. Den prestandamässiga skillnaden mot föregångaren (SupraCruz) är att SupraCruzV2 är stabilare i tuffare väder och har en bättre dragförmåga vid farter över 2 knop.

Den patenterade återfjädrande vingen, signumet för Ghostparavaner, återfinns på SupraCruzV2. Fjädringen beror mestadels på att vingen sitter mellan bussningar av RTV-silikon. Detta tillsammans med paravanens utformning av polycarbonatplast gör att den tål hårda tag  trots sin låga vikt. Att trampa på paravanen är inga som helst problem. Den flexibla armen som håller Scottyklämman sitter fast men går att byta ut.

Scotty® Power Mini Grip Plus linklämma är monterad som standard. Färgerna på flytkroppen återfinns i vit, fluogul och fluoröd, där de senare utgörs av UV-beständig gummicoat med väldigt bra synlighet. 


SupraCruzV2 finns i än så länge bara i storlek Medium. Mediumstorleken är det givna valet vid vandringslaxfiske eller gäddtrolling med stora beten. Paravanens höga bärighet och dragstyrka gör att blysänken långt över 100g, eller flashers,  kan användas. 

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.