Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

IFISH Pimpelspö

69 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: Small
Artikelnr:

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Pimpelspö

Pimpelspön av det numera välkända märket Ifish. Ifish som har sina rötter i Malung och har en mängd riktigt bra produkter för bland annat isfiske.

Ifish Pimpelspön kommer i tre olika modeller där det oftast handlar om vad man har för personlig inställning till vilka pimpelspön man gillar.

Small har en mindre spole och mindre utväxling såklart men ordentligt men linkapacitet som sällan är ett bekymmer under vintern när man utför isfiske.

Medium modellen blir spöt lite längre och får ett längre handtag för bättre grepp när man fiskar med handskar och önskar att hålla rejält i spöt. Toppen på spöt blir lite mjukare.

Large är aningen längre än medium, med samma storlek på handtaget vilket innebär att toppen är det som skiljer i längd. Detta gör att toppen blir lite mjukare.

Spolen på Large är betydligt större för mer linkapacitet och denna används många gånger som ett båtpimpelspö där det ofta används tyngre balansare och tyngre pirkar. Detta gör också att folk gärna använder tjockare linor upp till 0,40 mm och även fiskar något djupare än det generella pimpelfisket.

Egenskaper:

  • Tre olika modeller där alla har löstagbar topp. 
  • Small 33 cm 
  • Medium 40 cm 
  • Large 44 cm
  • Handtag i Foam
  • Kolfiber toppar
Storlek: Small

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.