Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Shimano SLX Baitcast Combo

1 999 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Rullstorlek: 6,10"-15g Left
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

SLX Baitcast Combo

Shimano SLX Baitcast Combo är ett prisvärt set för det lättare fisket efter abborre, ädelfisk eller lätt gädda/gösfiske.

Rulle

Shimano SLX 151 HG

Mässingskugghjulen inuti SLX:s kompakta HAGANE-kropp ger pålitlig vevkraft och smidighet. SLX-rullen med låg profil har en kompakt design som är jämförbar med en rulle i 70-storlek, men rullens 150-stora spole har tillräckligt med kapacitet för 135 yards 30-pund PowerPro för att ge sportfiskare den nödvändiga linkapaciteten. Ett längre 45 mm handtag ger extra kraft och fungerar tillsammans med de tre tillgängliga utväxlingsförhållandena

  • Finns med utväxlingen. 6,3:1, 7,2:1 (HG)
  • 8,2:1 (XG)
  • Typ av rulle- Bait, Casting
  • HAGANE-kropp
  • Max bromskapacitet, 5.5kg
  • Reel Series Name-SLX
  • Vikt 200 g
  • Spool Size 70 Silent
  • Invevning per vevtag, 72cm

Spö

Shimano SLX Casting Triggerspö EX-Fast -

Sortimentet av SLX-dragspön har valts från Shimano American Bass-sortimentet, där det har visat sig vara en enastående presterande inom ett brett spektrum av metoder. 

Baitcasting-modellerna erbjuder anmärkningsvärt värde och kosmetiskt matchar de enormt populära SLX Baitcasting-rullarna, medan Spinning-modellerna matchar Nexave Spinning-rullarna. 

Om du letar efter en kombination av prisvärt, modernt utseende och mångsidig prestanda från ditt nästa betespö, måste du kolla in SLX. 

Enormt populär bland amerikanska basfiskare, SLX kommer i ett brett utbud av Baitcasting och Spinning-alternativ, som också är perfekt lämpade för europeiska predatorsarter med en mängd olika betetekniker.

Hela kolfiberämnet på SLX har en underbar aktion som förstärks med Shimano Diaflash i den nedre delen av buttdelen. Detta är användbart i de lättare modellerna, speciellt när du fightar stora, kraftfulla fiskar som testar din utrustning maximalt.

Alla modeller är utrustade med Shimano Hardlite guider, som är lätta, starka och perfekt lämpade för mono och flätade liner.

För att förbättra prestandan ytterligare och komplettera det moderna utseendet, smälter ett ergonomiskt Custom VSS-stil rullfäste perfekt in i haspelspöna, medan Casting-spöna använder en Custom ECS-design. Det finns fler spinningmodeller att välja mellan, alla med extrasnabb aktion för exakta kastprestanda av lätta och medelstora beten.

Rullstorlek: 6,10"-15g Left

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.