Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Shimano SpeedMaster Havsfiskerulle

3 295 SEK

Ej i Lager. Beställningsvara
Färg: Silver/Black
Sida: Höger vev
Artikelnr:

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

SpeedMaster Havsfiskerulle

När det är dags för havsfisket så kan Speedmaster II va din bästa kompis på resan.

SpeedMaster II har designats för snabbhet och erbjuder några av de snabbaste utväxlingen som finns. Byggda för att ge hög prestanda och tillförlitlighet, i en kompakt lättviktsram, när de växlas till lågväxelläget levererar de obönhörlig kraft, för att tämja den största fisken.

Om du letar efter en höghastighetsmultiplikator för alla ändamål, för att täcka nästan allt ditt saltvattenfiske, är den kompakta SpeedMaster II rullen du har letat efter.

Med den extra fördelen att den hamnar i mellanprisklassen, oavsett om du fiskar på botten i de djupaste haven, jiggar grunda märken eller trollar efter tonfisk, har SpeedMaster II fart att brinna när du behöver den. Och när du växlar till låg växel säkerställer det höga vridmomentet, den betryggande kraften och fantastiska dragprestanda att du kommer ut på topp, även när du bekämpar de största pelagiska arterna.

Den styva Hagane-kroppen i aluminium på SpeedMaster II är anmärkningsvärt kompakt för enkel hantering, särskilt i de mindre storlekarna, och förhindrar eventuell felinriktning av de inre rörliga delarna. Den har också Shimanos högpresterande E.I. ytbehandling för att skydda mot korrosion. Internt stöds växeln i rostfritt stål av 4 skärmade S A-RB-lager, som motstår korrosion och säkerställer jämn prestanda, även vid de högsta hastigheterna eller under extremt tryck. Det kraftfulla draget manövreras av den lättmanövrerade drag leaver, som spärrar säkert på plats och som en extra bonus är en extra dragspak, som ger en mindre aggressiv dragkurva för optimal användning med monofilamentlinor, vid fiske efter pelagiska arter. ingår.

Färg: Silver/Black
Sida: Höger vev

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.