Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

StrikeMaster Sport Isborr

799 SEK

Ej i Lager. Beställningsvara
Storlek: 150 mm
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Sport Isborr

StrikeMaster Sport Isborr

StrikeMaster Sport är en mycket populär delbar isborr med inbygd förlängare. Grymt lättborrad tack vare sin flata skär, passar därför även perfekt till yngre fiskare.

  • Delbar för enklare transport.
  • Greppvänliga handtag som roterar mycket lätt.
  • Den svarta färgen tar upp minsta solljus och motverkar isbildning tack vare ökad temperatur.
  • Spiralen kan användas med motorborr och 18mm adapter

När du väljer mellan olika storlekar på isborr:

Isfisket kan bedrivas på många olika sätt med olika redskpa och med inställnig att fånga både små och stora eller långa och många fiskar. Detta gör att man använder sig av olika sorters borrar eller diameter på skären för att få ett så stort hål i isen som fisket kräver eller lämpar sig bäst för.

110mm Detta är den minsta storleken som används för pimpelfiske efter abborre, detta blir ett relativt litet hål och lämpar sig bäst de små abborrarna. Denna storlek är poppis bland tävlingsfiskare som kommer borra många hål under en dag och många gånger går ut på att fånga många men lite mindre fiskar.

130mm Nu har vi en mer allround borr som passar lite fler modeller av fiskar. 130mm modellen går också bra att fiska abborre med såklart men det aningen större hålet gör att du kan få upp lite större fisk och kan va en bra allround modell då du även lämpar sig bätte även mot ädelfisk såsom Regnbåge och Öring.

150mm Ytterliggare ett steg uppåt och 2 centimter bredare hål gör att du nu får upp alla stora abborra i hålet men även med lite större lätthet även Regnbågar och Öring av lite bättre storlek. När man fiskar ädelfisk så är det oftast kritiskt just att få upp fisken ur hålet eller den sista halvmetern- metern där linan verkligen sätt på prov och krokarna lätt släpper då belastningen ökar. Med 150mm hålet kan du nu även även få upp en hel del gädda och gös som både växer längre men även bredare.

200mm Denna storlek säljer vi mest till mete efter Gädda och gös från isen där man riktar in sig mot dom stora exemplaren och det ska med enkelhet gå att få upp dom ur hålen. Med dessa metoder så görs det inte riktigt lika många hål och därmed orkar man borra dessa större hålen. Självklart lämpar sig detta även till alla andra fiskar med då ett större hål även är lättare att landa mindre fiskar i med. 

Anledningen att många väljer de mindre storlekarna trots att störst är bäst just här, så blir det betydligt mer trög borrat ju större diametern på borren är och av den anledningen väljer folk mindre modeller för att det är enklare  att borra många hål när krävs.

250mm Denna storlek finns bara till motorisborrar då diametern gör den riktigt trögborrad så krävs det maskiner för att borra dessa rejäla hål. 250mm hål väljer den riktigt seriösa ismetaren där inget få gå fel och de absolut största exemplaren av gädda ska upp. Numer då skruvdragare används mer och mer så med en kraftig skruvdragare så kommer nog denna storlek bli vanligare.

Storlek: 150 mm

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.