Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Shimano Sustain FJ Haspelrulle

2 899 SEK

Ej i Lager. Beställningsvara
Rullstorlek: 3000HG
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Sustain FJ Haspelrulle

Shimano Sustain 2500 HG FJ haspelrulle är kraftfull, men ändå känslig och finstämd på samma gång. Den lätta MGL-Rotorn gör invevningen väldigt lätt och bidrar till den extrma finkänslighet som Sustain ger dig. Styrkan och vridstyvheten kommer från den lätta, starka Hagane aluminumkroppen.

Shimano Sustain 2500 HG FJ haspelrulle

Shimano Sustain HGFJ tar plats i Magnumlite serien av haspelrullar och har MGL rotorn för lätt rotation vilket ger dig väldigt precis kontroll på ditt bete, kombinerat med tåligheten från aluminium Hagange kroppen. Tillgänglig i flera storlekar från 2500 till 4000 är Sustain en perfekt mellanstor rulle för lätta, medeltunga och tunga beten för sötvatten och kustfisket.

Den mattsvarta kroppen med kromade detaljer ger Sustain ett otroligt vackert utseende, men den riktiga skönheten hos den här haspelrullen är hur den känns och presterar. Anmärkningsvärt lätt i handen, och med en rotation som är helt otroligt lätt, endast minimalt tryck på veven krävs för att rotorn skall röra sig.

I Sustain hittar du även Micro Module Gear II och Silent Drive som tillsammans bidrar till supermjuk och ljudlös gång. Long Stroke Spool ger en längre spole som bidrar till bättre kastlängder tack vare att linan inte behöver byta riktining lika ofta!

1000 Storleken lämpar sig bra till det enklare fisket men kortare spön runt 6-7 fots som passar perfekt att fiska mindre fiskar eller lättare beten med mer känsligare utrustning.

2500 Är mellan storleken som finns både som 2500 och som 2500HG där HG (high Gear) har en högre utväxling och samlar in mer lina på vevtag. Modellen 2500 är en storlek som passar det mesta fisket i allt från Abborre, Gös, Regnbåge eller Gädda.

3000 Modellen blir lite större och linkapaciteten mer generös. 3000 finns även här som HG variant och används mest till Gädda, Gös eller Havsöring.

Rullstorlek: 3000HG

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.