Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Rapala X-Rap Haku Jerkbete

249 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Färg: ROL
Storlek: 14 cm / 74 g
Artikelnr:

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

X-Rap Haku Jerkbete

Rapala X-Rap Haku 14 cm Jerkbete

X-Rap Haku är byggd för hårda tag med stor fisk och är utrustad med Rapalas unika 3R-system; Titanium Release Rig med VMC Coastal Black-krokar.

Riggad för action positioneras krokarna precis som på ett vanligt jerkbete, medan riggen ligger nedsänkt i ett spår i betets buk, för att inte fasta i sjögräs och liknande.

Vid krokning frigörs wireriggen från kroppen och ger direktkontakt med fisken! Detta ger dig större landningsfrekvens eftersom fisken får mindre chans att bryta sig loss mot beteskroppen. Ytterligare en fördel med riggen är att det är lättare att lossa krokarna ur fiskens mun då betet inte är i vägen. X-Rap®

Haku är ett otroligt lättfiskat bete som kan användas för en rad olika presentationer och tekniker. Haku kan jerkas hem på klassiskt vis eller vevjerkas - snabbt och aggressivt eller långsamt med långa pauser. Om du jerkar hem betet vänder det snabbt ut åt sidorna i en riktigt fin sida-till-sida-gång och vid paus glider Haku långt ut åt sidan. Ett par riktigt snabba vevtag mellan stoppen imiterar en flyende betesfisk och väcker intresset hos rovfiskar i närheten. X-Rap® Haku har ett otroligt fint häng i vattnet ¬ vilket är dödligt effektivt i jakten på gädda.

3R - Rapala® Release Rig - System är inbyggt i betet och frigörs vid hugg för bättre landningschans av din fisk. Den hållbara riggen är byggd med 100 lbs titaniumtråd och har en solid anslutningsring, kraftiga splitringar och premium VMC® Coastal Black

  • 14cm långt 
  • 3R - Rapala® Release Rig
  • 74 gram
  • VMC 3/0 krokar 2st
Färg: ROL
Storlek: 14 cm / 74 g

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.