Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Unique Flies Zonky Red Stl 6

25 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Zonky Red Stl 6

Unique Flies Zonky Red Stl 6

Högkvalitativa flugor som är byggda på material av bästa sort precis som kroken är av dom mest populära krokarna på marknaden.

Stremers / Våtflugor är många gånger en hittepå fluga som kanske inte efterliknar något specifikt men kan ändå ha en bra gång och se riktgit giftig ut som fiskarna ändå är nyfikna och vill testa. Streamers är många gånger förtyngda och fiskas allt från strax under ytan ända ner till botten. Kan efterlikna iglar, fiskar, räkor, kräftdjur, eller större nympher.

Torrflugor är dom flugorna som man väljer att fiska helt i ytan eller till och med på ytspänningen. Torrflugor imiterar oftast något som finns i luften just för tillfället. Under våren/ försommaren så kläcks väldigt mycket insekter och fiskarna är inte sena att festa på det som erbjuds. Denna tiden kan det va väldigt fördelaktigt att fiska på det som erbjuds för dagen. Denna metoden är den som särskiljer flugfisket lite extra då man får möjligheten att se när fisken bryter ytan för att ta din fluga.

Nympher är vattenlevande djur antingen för att dom ska leva i vattnet eller att dom är tidigt i sitt stadie och ännu inte har kläckt och blivit en fluga eller insekt som lever sin senare del av livet ovanför ytan. Dessa är ofta förtyngda och betydligt mindre i storlek. Fiskas med fördel närmare botten.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.